Geen sushi zonder sojasaus!
Deze welbekende sojasaus wordt volgens traditioneel Japans recept op Nederlandse bodem gemaakt en staat in de meeste sushi restaurants op tafel.
Het brouwproces gebeurt net als bij de klassieker op geheel natuurlijke wijze. Dankzij het verbeterde recept is de Tamari glutenvrije sojasaus niet alleen glutenvrij, maar ook halal. Hij kan ook door mensen met islamitisch geloof zonder problemen worden gebruikt om te koken, te kruiden of te verfijnen.
Producteigenschappen
Inhoud: 250ML
Merk: Kikkoman
Land van oorsprong: Nederland
EAN: 8715035150300
Ingrediënten:
Water, sojabonen, zout, azijn
Voedingswaarden per 100ML:
Energie: 240KJ (57Kcal)
Vet: 0g (waarvan verzadigd 0g)
Koolhydraten: 2.0g (waarvan suikers 0g)
Eiwitten: 10g
Zout: 16.4g
Tips voor het gebruik:
Sushi dip je in de sojasaus. Een stukje sushi rol dip je kort in de saus om te voorkomen dat de rijst volzuigt en om te voorkomen dat de rijst uit elkaar valt.
Een nigiri sushi leg je eerst op z'n kant, vervolgens pak je het stukje op met de eetstokjes (of met de hand) en je dipt een puntje van de topping in de sojasaus. Dus niet de rijst!
Na openen in koelkast bewaren
Plus- en minpunten:
De meest bekende sojasaus
Glutenvrij en halal
Niet in minder zoute variant verkrijgbaar
1-2 dagen levertijd
Gratis verzending in NL vanaf 70,-
Ruim assortiment
Eenvoudig retourneren
Bestel nu je Kikkoman sojasaus en geef smaak aan je sushi