Om sushirijst te maken moet de gekookte rijst moet op smaak gebracht worden met een mengsel van rijstazijn, suiker en zout. Deze sushi azijn is een kant en klare oplossing met een perfecte balans tussen de verschillende ingrediënten. Voeg het toe aan de gekookte rijst (in de hangiri) en de rijst is klaar om verwerkt te worden in de lekkerste sushi.
Producteigenschappen
THT: 03-08-2025
Inhoud: 500ML
Merk: Otafuku
Land van oorsprong: Japan
EAN: 4970077151478
Ingrediënten:
Azijn, suiker, zout, smaakversterker E621, E631, E627
Voedingswaarden per 100ml:
Energie: 1063KJ (254 Kcal)
Vet: 0g (waarvan verzadigd 0g)
Koolhydraten: 63.1g (waarvan suikers 62.3g)
Eiwitten: 0.4g
Zout: 11.7g
Tips voor het gebruik:
Na openen koel bewaren.
Verwarm de sushi azijn voordat je het toevoegt aan de gekookte rijst (niet koken).
Plus- en minpunten:
Kant en klaar, geen toevoegingen nodig
Makkelijk afsluitbaar
Niet naar eigen smaak te mengen
1-2 dagen levertijd
Gratis verzending in NL vanaf 70,-
Ruim assortiment
Eenvoudig retourneren
Bestel nu je Otafuku sushi azijn en ga snel aan de slag